Üdvözöllek látogató!

Üdvözlöm mindazokat akik a Blogomra tévednek, remélem hogy tartalma és mindaz amit a Blogba fektetek elnyeri tetszését az erre barangolóknak. Igyekszem tartalmas és érdekes témákat összehozni de életem kisebb nagyobb mozzanatai is fel fognak kerülni ide. Próbálok minden témáról írni egy kicsit, de ez a világ és ez a tudás oly hatalmas hogy egy élet is rövid lenne mindenről megfogalmazni egy egy posztot. Egyenlőre ennyi, kellemes időtöltést és bogarászást kívánok minden kedves látogatómnak. :)

2010. szeptember 18., szombat

A nő 7 rétege.

Egy társkeresőn láttam egy lánynál kiírva ezt a pár sort.

"Az igazi nőnek csak a szemét nézd, és azt sem kívülről, hanem a lelke felől. Először meg kell érezni a lelkét. Ha a lelke felől nézed, az első réteg a fájdalom, a múlt és a jelen sebei. Ha ezzel megtanulsz bánni, akkor láthatod a második réteget, a gyengédséget, a cirógatás vágyát. Ha ezt is látod, a harmadik rétegben látod az öröm pajkosságát, a negyedikben a harag villámait, az ötödikben a harmónia vágyát, a hatodikban a gyönyör cirógatását, és a hetedikben azt a szeretetet, ami teljesen a TIED. Minden igazi nő hét fátyol táncot táncol, és régen elvesztél, ha a fátylat, a keblei halmát, vagy a csípőjét nézed. Csak a szemét nézd, a teljes ruhátlan lénye, az örömtől hullámzó, vagy a fájdalomtól görnyedő teste minden apró titka a szemében van."

3 megjegyzés:

  1. Ezzel bárcsak minden fiú/férfi tisztában lenne...

    VálaszTörlés
  2. A férfiak, fiúk javarészt nem tudnak a nő lelkébe látni, van hogy nem is akarnak.. A Nőt csak kihasználni, használni akarják, de nem akarják megérteni. Itt kezdődik a probléma. Nem egyenrangú félként kezelik őket, és ezt a begyepesedett nézetet, sajnos nem egyszerű új alapokra helyzeni.

    VálaszTörlés