Üdvözöllek látogató!

Üdvözlöm mindazokat akik a Blogomra tévednek, remélem hogy tartalma és mindaz amit a Blogba fektetek elnyeri tetszését az erre barangolóknak. Igyekszem tartalmas és érdekes témákat összehozni de életem kisebb nagyobb mozzanatai is fel fognak kerülni ide. Próbálok minden témáról írni egy kicsit, de ez a világ és ez a tudás oly hatalmas hogy egy élet is rövid lenne mindenről megfogalmazni egy egy posztot. Egyenlőre ennyi, kellemes időtöltést és bogarászást kívánok minden kedves látogatómnak. :)

2011. február 26., szombat

Voltál már úgy... barátság.

Barátsággal a Világ ellen.


Az idő múlik, könyörtelen.. Megrágja a fémet, a könyveket elporlasztja, a gépeket tönkre teszi, bár ezt nem az idő műveli ténylegesen, hanem az elöregedés. De lehet olyan dolog ami ellent áll az idő kegyetlen vasfogának? 

Talán a barátság.

Volt már úgy hogy.. Akik a barátaid voltak és annak tartottad őket hosszú időn át, elárultak? Ez egy érdekes dolog.. Mert nem biztos, hogy a szóbeszéd vagy amit állítanak egyesek, igaznak bizonyul. Lehet szó arról is, hogy valaki el akar távolítani a barátaid közeléből, és ezt nem tudja másképp megtenni, csak úgy ha olyasmiket állít a barátaidról neked, hogy a barátaid rólad ezt meg azt mondták a hátad mögött amik számodra elképzelhetetlenek, vagy sértőek. Azt tudom javasolni hogy gondoljátok át a dolgot, kinek mi oka van szétszakítani a barátságotokat. Lehet egyszerű piszkálódás, de lehet féltékenység is a dologban, a lényeg hogyha kavarnak körülöttünk ne hagyjuk belerángatni magunkat, ne hagyjuk, hogy a támadó úgy irányítson ahogy akar. Eltudod képzelni a barátodról hogy elárul? Igaz barátságok esetén nem valószínű. Általában nehéz barátokra rátalálni, olyanokra akik mindig mellettünk állnak, és ha mégis elhagynak a barátok, akkor azok sosem voltak igaziak. Szerintem a barátság alapja a bizalom. Ezt mindig szem előtt kell tartani, mert egy barát csak jót akar, és ha azt érezzük ellenünk van mert látja amit mi nem, szinte mindig biztos hogy jót akar. Egy barát nem fog rosszat tenni a másikkal. Egy igaz barát.

Barátnak azt a személyt nevezzük, aki nem szégyell minket kiáll mellettünk, egy életen át. 

Egy fiú és lány közötti barátság is lehet nagyon jó, és kell hogy legyen egy legjobb lány barát, mert olyan dolgokban tud segíteni, tanácsot adni amiben egy fiú nem biztos, nem is beszélve arról hogy külső szemlélőként meglátja miben hibázol ha épp barátnőt keresel. De ez csak egy példa. Azt mondják hogy Fiú és Lány között nem lehet barátság mert az egyik mindig többet akar mint barátság, szerintem ez nem feltétlenül igaz, nekem is vannak lány barátaim és bár nem mindegyikkel beszélek minden nap, tudom hogy számíthatok rájuk ha valami problémám van, és ők ugyan úgy számíthatnak az én segítségemre.

folyt. köv.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése