Üdvözöllek látogató!

Üdvözlöm mindazokat akik a Blogomra tévednek, remélem hogy tartalma és mindaz amit a Blogba fektetek elnyeri tetszését az erre barangolóknak. Igyekszem tartalmas és érdekes témákat összehozni de életem kisebb nagyobb mozzanatai is fel fognak kerülni ide. Próbálok minden témáról írni egy kicsit, de ez a világ és ez a tudás oly hatalmas hogy egy élet is rövid lenne mindenről megfogalmazni egy egy posztot. Egyenlőre ennyi, kellemes időtöltést és bogarászást kívánok minden kedves látogatómnak. :)

2011. március 27., vasárnap

Miért ilyen mocskok a Magyar vezetőink? // Hol vagytok Székelyek? //

Miért kötnek mindig úgy szerződéseket, hogy az a Magyar állam, és a Magyar lakosság kárára legyen? Kinek érdeke az, hogy Nemzetünk ne tudjon talpra állni, hogy idegen kézre kerüljenek a magyar termőföldek?? Miért nem képesek olyan döntéseket hozni, ami ismét naggyá és erőssé teszi nemzetünket, oly életszínvonalon élhetnénk, mint Európa gazdag országai. Kinek érdeke? Kit és mennyi pénzel fizetnek le azért, hogy előnytelen szerződéseket kössön? Kényszerből vagy saját kicsinyes  céljai miatt teszi? A hatalom és a pénz minden embert megront? A Királyaink a nép érdekeit tartották szem előtt, Közel 200 évvel ezelőttig itt nem nagyon voltak olyan problémák mint most... Nem tudom elviselni, már az idegeimet őrli fel, ami itt megy hazánkban... Ez az álomkór.. Ez az érdektelenség a közjóval szemben, ez a széthúzás... Folyamatos korrupciós ügyek.. Forint milliók és Milliárdok tűnnek el zsebekben, amiknek aztán nyomát sem találni, persze bűnhődni senki nem bűnhődik, jól élnek a nép zsírjából amíg segélyekkel és a TV szenny mocskával hülyítik a népet, zombivá téve fiataljait és öregjeit.. A közép korosztály pedig szót sem érdemel... Hazám árulói király módon élnek, a népet pedig büntetik.. Elnyomták, a tanulás és a felismerés örömét, a vágyat arra, hogy megismerjük a világot.. Azt sulykolták a befolyásolható fiatalságba, hogy minek tanulni, fölösleges időpocsékolás, hülyén is lehet valaki gazdag.. Persze proliként felkerülni a parlamentbe... vagy Playmate-nek lenni... olcsó szőke, plasztik kurvaként.. Ez lenne az etalon? Ez lenne a magyar valóság? Közben Sorozatokat néznek ahelyett, hogy könyvet vennének a kezükbe és olvasnának... - Való Világ.. Ohh istenem.. csupa senki ember.. és ezekre költik a pénzüket.. Tele a TV kurvákkal és melegekkel.. az embereket manipuláló - félrevezető provokátorokkal.. 


-Magyarnak születtem, és szeretem a Hazám, nem akarom hogy elvesszen a Nemzet. De ennyi birka ember mellett nem lehet mit tenni, aki próbál cselekedni, azt elhallgattatják... Minden Magyar embernek, Fiúnak és lánynak, Férfinak és Nőnek fel kellene ismerni a Hazaszeret és az  Identitás tudat fontosságát, és az lenne a feladata hogy szeresse a Hazáját, hogy összetartsák az Országot, a Nemzetünket. Gyerekeket szülni a Magyar nőknek, anyáknak, hogy a Nemzet ne haljon ki.. Már így is annyi idegen él hazánkban.. Attól félek kevesebb a született magyar Itthon, mint az idegen.. Egyedüli  reménységem Erdély Ország maradt! Székely Nemzet! Hazám Fiai, Bennetek van minden reménységem, hiszen már én sem bírom azt ami itt megy, hogy idegeneknek adják el a Hazánkat, Nemzetünk árulói..


SZÉKELYEK GYERTEK HAZA!! Az Igaz MAGYAROK TI vagytok!


Ti vagytok azok kiket Hitben és öntudatban nem tudtak soha megtörni! Adjatok hát Erőt és hitet az Anyaországban élő Magyaroknak, hiszen megtévelyedtek félre lettek vezetve, elnyomottak voltak, s nem tudják hogy igazából kik voltunk, kik vagyunk és kik leszünk! Magyarok, még csak élünk.. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése