Üdvözöllek látogató!

Üdvözlöm mindazokat akik a Blogomra tévednek, remélem hogy tartalma és mindaz amit a Blogba fektetek elnyeri tetszését az erre barangolóknak. Igyekszem tartalmas és érdekes témákat összehozni de életem kisebb nagyobb mozzanatai is fel fognak kerülni ide. Próbálok minden témáról írni egy kicsit, de ez a világ és ez a tudás oly hatalmas hogy egy élet is rövid lenne mindenről megfogalmazni egy egy posztot. Egyenlőre ennyi, kellemes időtöltést és bogarászást kívánok minden kedves látogatómnak. :)

2011. április 14., csütörtök

Az életről néhány gondolat.

Ma jött freemail-re egy levelem, miszerint kommentálták az egyik hozzászólásomat. A videó amit kommentáltam 3 hónappal ezelőtt Máté Péter-Egyszer véget ér című száma.

Hogy megértsd a gondolatmenetemet közzéteszem a kérdéses videót.


A megjegyzésem a következő volt:


Legjobb megjegyzések

Nem tetszés kérdése.. Meg kell érteni a mondanivalóját.. Egy napon megszülettünk, felnőttünk és mindent ami mi voltunk, és ami hozzánk kötődik el fog múlni, meghalunk csontjaink elporladnak, emlékünk lassan homályba vész miként az évek mint a finom homokszemcsék a szélben elszállnak.. nem marad más hátra utánunk csak egy halotti bizonyítvány.. Sajnos az élettel együtt jár az elmúlás is. Ma még vagy, holnap már nem. Ez az élet rendje, és ezért kell tisztelni az életet..

Persze az életről alkotott kép relatív, mindenkinél más és más a séma. Ezért nem is bírálatként értendő a gondolatmenet. Csupán egy kis gondolatfrissítés, öntudatra ébredés céljából.

Persze azzal is tisztában vagyok, hogy senkire nem lehet erőszakkal hatni. Ha nincs az illetőben változtatásra való szándék, akkor nincs értelme erőlködni.

Remélem azért lesz aki elgondolkodik ezen a néhány gondolaton.

Üdvözlet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése