Üdvözöllek látogató!

Üdvözlöm mindazokat akik a Blogomra tévednek, remélem hogy tartalma és mindaz amit a Blogba fektetek elnyeri tetszését az erre barangolóknak. Igyekszem tartalmas és érdekes témákat összehozni de életem kisebb nagyobb mozzanatai is fel fognak kerülni ide. Próbálok minden témáról írni egy kicsit, de ez a világ és ez a tudás oly hatalmas hogy egy élet is rövid lenne mindenről megfogalmazni egy egy posztot. Egyenlőre ennyi, kellemes időtöltést és bogarászást kívánok minden kedves látogatómnak. :)

2011. február 18., péntek

Tragédia... tragédia hátán...

Ráadásul nem is oly távoli... Édesanyám volt MÁV-os kollégáit érte egy közlekedési baleset szerdán délelőtt a 37-es főúton. Épp Hibához autóztak, mikor egy személyautó előzés közben nekik rohant, a csúszós, havas úton... A fehér kisbuszban négy személy ült. Anya volt kollégái közülük E. a helyszínen életét vesztette.. :( Ennyire sebezhető az élet.. Törékeny.. Bármikor és bárhol véget érhet.. Ezért sokkal körültekintőbbnek kellene lenniük az autósoknak, és mindenkinek aki közlekedik.

Ma Diósgyőrben szaladt ki valaki egy jármű elé... Az emberek nem gondolkodnak előre... veszély érzetük túlságosan lecsökkent az elkényelmesedett életmódnak hála...

Szintén halálos kimenetelű gázolás történt 17.-én a Centrumnál, ahol az elgázolt nő olyan szerencsétlenül esett az aszfaltra, hogy koponyaalapi törést szenvedett el, amiben azonnal meghalt.

http://video.boon.hu/borsod/halalos-gazolas-miskolcon_47_123445


Kicsit jobban figyeljünk már magunkra, és egymásra!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése